2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL  DUYURUSU

Okulumuz Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.10.2023 günü saat 16:30 ' da okulumuz bahçesinde  sınıfında aşağıdaki gündem maddesi doğrultusunda yapılacaktır.

Gündem                                                                                           :

1-Katılımcı cetvellerin üyelerce imzalanması , çoğunluğun sağlanması ve toplantının başlatılması.

2-Divan Üyelerinin oluşturulması ve tutanaklara imza yetkisinin  verilmesi.

(Açık oyla 1 Başkan  ve Yazman)

3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

4-Açılış Konuşması

5-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun  görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6-Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun  görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7-Önceliklere göre okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan tahmini  bütçenin sunulması.

8- Yeni Dönem Yönetim   (5 asil  + 5 Yedek ) ve Denetim  (1 asil  + 1 Yedek ) kurullarının oluşturulması.(Açık Oyla)

9-İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek.

10-Dilek ve öneriler.

11-Kapanış

10/10/2023

Tolga ÜREY

Okul Müdürü

TÜM VELİLERİMİZİN TOPLANTIYA KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.